Categories
Diverse

Slik utnytter du lokale SEO-muligheter for bedriften din

For å utnytte lokale SEO-muligheter for bedriften din, kan du gjøre følgende:

Registrer bedriften din på Google Min Bedrift og oppgi nøyaktig informasjon om bedriftens navn, adresse og telefonnummer. Dette vil hjelpe Google å koble bedriften din til lokale søk.

Oppdater bedriftens nettside med informasjon om lokale arrangementer eller aktiviteter som bedriften din støtter eller deltar i. Dette vil hjelpe bedriften din å vises i lokale søk som omfatter disse hendelsene.

Sørg for å inkludere lokale søkeord i sidetittelen og beskrivelsen av nettsiden din. For eksempel, hvis bedriften din er en kafé i Oslo, kan du inkludere søkeord som “kafé i Oslo” eller “kaffe i Oslo” på nettsiden din.

Opprett en side på bedriftens nettside for hver av dine lokale filialer eller avdelinger. Sørg for at sidene inneholder nøyaktig informasjon om plassering, åpningstider og telefonnummer.

Få bedriften din inkludert i lokale online kataloger som Yelp og Yellow Pages. Dette vil gi bedriften din ekstra eksponering i lokale søk.

Få bedriften din inkludert i lokale online karttjenester som Google Maps og Bing Maps. Dette vil gjøre det enklere for kundene å finne bedriften din når de søker etter lokale bedrifter.

Oppfordre kundene dine til å gi positive anmeldelser av bedriften din på Google Min Bedrift og andre lokale nettsteder. Dette vil øke synligheten og tilliten til bedriften din i lokale søk.